LEX Advokater styrker laget

LEX Advokater styrker laget

Vi kan med glede meddele at vi har styrket laget med fire nye advokater. Advokat Ole Magnus Karlsen ble en del av LEX Advokater den 1. november 2017. Han kommer fra Advokatfirmaet Schjødt i Oslo.

Advokat Trine Husaas tiltråde 1. januar 2018 og kommer fra stillingen som fylkesadvokat i Buskerud.

I tillegg har advokat Rune Gaustad og advokatfullmektig Hilde Gaustad fra samme tid flyttet inn i Tollboden sammen med øvrige advokater i LEX Advokater.

Vi har tidligere vært kjent som Advokatfirmaet LEX AS. Da vi reelt sett er organisert som et kontorfellesskap, vil vi heretter benytte betegnelsen «LEX Advokater». Advokatene i LEX Advokater driver formelt sett virksomhet gjennom egne selskaper, men samarbeider altså under betegnelsen LEX Advokater.

Lex advokater er for øvrig en del av «Tollboden – House of law and business» som er et kompetansemiljø lokalisert i den gamle tollboden på Cicignon i Fredrikstad. Tollboden omfatter rådgivere med lang erfaring og kompetanse innen en rekke næringsområder, herunder konsulenter, bedriftsrådgivere, revisor, regnskapsførere, rådgivere innen eiendomsutvikling, bemanning, mm. Se www.tollboden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *