Om oss

LEX Advokater
IMG_3229-web

Våre klienter er alt fra selskaper i etableringsfasen til store internasjonale selskaper og offentlige virksomheter. Vi bistår klienter over hele landet, men primært i områdene Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud.

LEX Advokater

Ledende innen forretningsjuridisk rådgivning i Østfold

Advokatfirmaet Lex AS ble startet av Lasse Kopperud i 2013.

I etterkant har Arne Sekkelsten og Trine Husaas blitt en del av Lex Advokater. Etter noen år med drift av felles selskap, driver de tre advokatene nå egne firmaer i kontorfellesskap, under navnet Lex Advokater.

Kontorfellesskapet består av følgende firmaer: Advokatfirmaet Lex AS, Advokatfirmaet Husaas AS og Advokat Arne Sekkelsten.

Vår målsetning er å være ledende innen forretningsjuridisk rådgivning i Østfold.

Kompetanse

Lex advokater leverer forretningsjuridiske tjeneter til næringsliv og offentlige virksomheter. Vi bistår klienter innen en rekke bransjer og bistår alt fra nyetablerte bedrifter til store offentlige virksomheter og internasjonale selskaper. Vi etterstreber høy faglig kvalitet og god service.

Vårt kontor

Vi holder til i moderne og representative lokaler i de gamle Tollbodbygningene vis a vis gamlebyen i Fredrikstad. Vår visjonen er at Lex Advokater skal være det naturlige førstevalget for næringslivet i Østfold og omegn.

Tollboden

LEX Advokater er en del av Tollboden «House of Law and Business.» Dette er et kompetansemiljø med revisorer, konsulenter, advokater og rådgivere innen næringsvirksomhet, transaksjoner, eiendom, markedsføring, finans, m.m. Sammen leverer vi helhetlige tjenester til næringslivet.